Foisorul Maramures


Inspirat din cultura bogata a nord-vestului tarii, foisorul Maramures reprezinta poate cel mai semnificativ produs din portofoliul www.foisoare-gradina.ro. In cadrul design-ului si a proiectarii foisorului s-au adaugat elemente specifice zonei care ii poarta numele, insa pastrand o linie munteneasca, ideala pentru infrumusetarea celor mai multe gradini romanesti. Alegerea unui astfel de foisor reprezinta pentru multi dintre clientii nostri obtinerea unui standard traditional de frumusete si caldura care sa serveasca intalnirilor cu persoanele dragi in aer liber.

Foisorul Maramures este construit din lemn masiv de esenta rasinoasa, calitatea A-B. Acesta este uscat intr-un interval de minim doi ani de la taiere si pana la constructie, avand o umiditate relativa de 20% pentru grinzi si 18% pentru scanduri si dulapi (grosimi de pana la 5 cm). Finisajul foisorului Maramures se realizeaza cu lacuri ecologice pe baza de apa, cu nuante care se pot alege din paletarul de culori. Lacurile folosite de noi protejeaza foisorul de razele ultraviolete, umezeala, asigurand totodata si protectie impotriva ciupercilor si insectelor xilofage.

Finisajul foisorului Malibu se realizeaza cu lacuri ecologice pe baza de apa, cu nuante care se pot alege din paletarul de culori. Lacurile folosite de noi protejeaza foisorul de razele ultraviolete, umezeala, asigurand totodata si protectie impotriva ciupercilor si insectelor xilofage.

Obtine o cotatie pentru foisorul Maramures contactandu-ne fie telefonic, fie prin email.

*** Foisorul din imagine are o dimensiune totala de 16 mp.
*** Termenul de finalizare pentru acest foisor, cu dimensiunea de 16 mp este de 30 de zile din momentul semnarii contractului.