Foisorul Malibu


Vedeta vanzarilor www.foisoare-gradina.ro, foisorul Malibu iese in evidenta in orice tip de gradina prin eleganta si simplitatea care il caracterizeaza. Inspirat din imaginile idilice si romantice care s-au intiparit de-a lungul timpului in mintile noastre, ale tuturor, foisorul Malibu este o imbinare perfecta a zecilor de cerinte pe care clientii nostri le-au avut pe parcursul ultimilor ani. Foisorul este accesorizat cu ghivece in care poti planta florile preferate.

Foisorul Malibu este construit din lemn masiv de esenta rasinoasa, calitatea A-B. Acesta este uscat intr-un interval de minim doi ani de la taiere si pana la constructie, avand o umiditate relativa de 20% pentru grinzi si 18% pentru scanduri si dulapi (grosimi de pana la 5 cm).

Finisajul foisorului Malibu se realizeaza cu lacuri ecologice pe baza de apa, cu nuante care se pot alege din paletarul de culori. Lacurile folosite de noi protejeaza foisorul de razele ultraviolete, umezeala, asigurand totodata si protectie impotriva ciupercilor si insectelor xilofage.

Obtine o cotatie pentru foisorul Malibu contactandu-ne fie telefonic, fie prin email.

*** Foisorul din imagine are o dimensiune totala de 16 mp.
*** Termenul de finalizare pentru acest foisor, cu dimensiunea de 16 mp este de 30 de zile din momentul semnarii contractului.