Foisorul Bucovina


Foisorul Bucovina isi are radacinile proiectarii in zona de unde isi imprumuta numele. Elementele traditionale romanesti au fost imbinate astfel incat produsul rezultatsa satisfaca gusturile clasice, pe gustul celor mai multi dintre clientii nostri. Foisorul Bucovina este unul dintre cele mai vandute produse in zona de Sud si Sud-Est a tarii, putand fi accesorizat cu diverse tipuri de mobilier din lemn masiv.

Foisorul Bucovina este construit din lemn masiv de esenta rasinoasa, calitatea A-B. Acesta este uscat intr-un interval de minim doi ani de la taiere si pana la constructie, avand o umiditate relativa de 20% pentru grinzi si 18% pentru scanduri si dulapi (grosimi de pana la 5 cm). Finisajul foisorului Bucovina se realizeaza cu lacuri ecologice pe baza de apa, cu nuante care se pot alege din paletarul de culori. Lacurile folosite de noi protejeaza foisorul de razele ultraviolete, umezeala, asigurand totodata si protectie impotriva ciupercilor si insectelor xilofage.

Obtine o cotatie pentru foisorul Bucovina contactandu-ne fie telefonic, fie prin email.

Obtine o cotatie pentru foisorul Bucovina contactandu-ne fie telefonic, fie prin email.

*** Foisorul din imagine are o dimensiune totala de 16 mp.
*** Termenul de finalizare pentru acest foisor, cu dimensiunea de 16 mp este de 30 de zile din momentul semnarii contractului.