Foisorul Beijing


Foisorul Beijing va oferii gradinii tale un aer exotic cu insertii din aerul asiatic, chinezesc. Acesta poate fi accesorizat cu diverse tipuri de flori de gradina, in ghiveci sau in imediata proximitate, direct in pamant. Tipurile de mobilier cu care poate fi accesorizat sunt diverse, asa cum si culorile alese pot fi mai multe. Da o nota de personalitate si curaj gradinii tale si alege foisorul Beijing pentru a ii impresiona pe cei din jurul tau.

Foisorul Beijing este construit din lemn masiv de esenta rasinoasa, calitatea A-B. Acesta este uscat intr-un interval de minim doi ani de la taiere si pana la constructie, avand o umiditate relativa de 20% pentru grinzi si 18% pentru scanduri si dulapi (grosimi de pana la 5 cm). Finisajul foisorului Beijing se realizeaza cu lacuri ecologice pe baza de apa, cu nuante care se pot alege din paletarul de culori. Lacurile folosite de noi protejeaza foisorul de razele ultraviolete, umezeala, asigurand totodata si protectie impotriva ciupercilor si insectelor xilofage.

Obtine o cotatie pentru foisorul Beijing contactandu-ne fie telefonic, fie prin email.

*** Foisorul din imagine are o dimensiune totala de 16 mp.
*** Termenul de finalizare pentru acest foisor, cu dimensiunea de 16 mp este de 30 de zile din momentul semnarii contractului.