Casuta in copac Woody


Casutele in copac reprezinta visul din copilaria unei intregi generatii. Acum ii poti oferi copilului tau prin www.foisoare-gradina.ro cel mai amuzand loc de joaca posibil, in gradina, acolo unde il poti supraveghea in liniste.

Casuta in copac Woody este creata pentru ca cei mici sa aiba un habitat sigur in care sa-si poata dezvolta abilitatile sociale si familiale. Casuta in copac din imagine este cu titlu de prezentare si foloseste ca sustinere stalpi suplimentari.

In situatia in care curtea dumneavoastra nu ofera cel putin un arbore cu rezistenta, echipa www.foisoare-gradina.ro iti recomanda constructia casutei pe stalpi de protectie sau direct la sol.

Casuta in copac Woody este construita din lemn masiv de esenta rasinoasa, calitatea A-B. Acesta este uscat intr-un interval de minim doi ani de la taiere si pana la constructie, avand o umiditate relativa de 20% pentru grinzi si 18% pentru scanduri si dulapi (grosimi de pana la 5 cm). Finisajul casutei in copac se realizeaza cu lacuri ecologice pe baza de apa, cu nuante care se pot alege din paletarul de culori. Lacurile folosite de noi protejeaza foisorul de razele ultraviolete, umezeala, asigurand totodata si protectie impotriva ciupercilor si insectelor xilofage.

Obtine o cotatie pentru casuta in copac Woody contactandu-ne fie telefonic, fie prin email.

*** Casuta in copac din imagine are o dimensiune totala de 8 mp.
*** Termenul de finalizare pentru aceasta casuta in copac, cu dimensiunea de 8 mp este de 15 -30 de zile din momentul semnarii contractului.